VideoCounter.com is de universele tool voor uw videomarketing. En: Wij voegen continu tal van nieuwe, relevante videomarketing functies toe!

Video upload

Internationale videodistributie
De upload van filmpjes/videobestanden vergde steeds veel tijd. Daarmee is het nu gedaan! Met VideoCounter.com kunnen videobestanden met één klik of per API gelijkertijd en automatisch op alle relevante videoportals zoals YouTube, 123Video.nl, zie.nl of Dailymotion geupload worden.

Videoupload
Statistieken
Weet u hoe vaak uw video’s per dag bekeken worden? VideoCounter.com levert gedetailleerde statistieken met betrekking tot het succes en de populariteit van uw video’s, zowel op de verschillende videoportals als op uw eigen website!

Persbericht
15 september 2011
Persbericht, 15 september 2011
VideoCounter.com: Video-uploads voor internationaal videomarketing [...] ⇒ Persbericht
 

Web-filmpjes als marketing-tool
Onze duitstalige VSEO-gids is zowel voor gebruikers van VideoCounter.com als voor marketingverantwoordelijken interessant. Hij laatzien op welke manier videoportals als marketing-tools voor web-video's kunnen dienen. Klik hier voor de duitstalige VSEO Gids (VideoCounter.com)
De community van Videocounter.com
Bent u videoproducent of ondernemer die op zoek is naar videoprojecten? Bent u aanbieter van een gespecialiseerde videoportal of biedt u video-diensten aan? Registeer u gratis in de nieuwe (duitstalige) community van Videocounter.com en vergroot uw netwerk!


Please enter your e-mail address and password!
Forgotten your password?
e-mail address password